Groepsaccommodaties

Om u beter van dienst te zijn maakt Europarcs gebruik van cookies. X Verberg deze melding

Groepsaccommodaties

Groepsaccommodaties zijn niet meer weg te denken uit het verhuurbestand van recreatiewoningen in Nederland. Steeds meer families, vriendengroepen en bijvoorbeeld sportteams kiezen ervoor om gezamelijk in één accommodatie te verblijven tijdens een vakantie in Nederland. Om aan die stijgende vraag te kunnen voldoen heeft EuroParcs op een aantal parken groepsaccommodaties ontwikkeld.

Groepsaccommodatie R&W De Biesbosch

Op Recreatie- & Watersportcentrum De Biesbosch is in de zomer van 2014 een gloednieuwe groepsaccommodatie in gebruik genomen. Deze accommodatie is geschikt voor 16 personen en beschikt over 8 tweepersoons kamers. Deze zijn allen voorzien van een eigen badkamer met toilet en eigen buitenterras. De grote gemeenschappelijke ruimte is voorzien van een grote keuken en eethoek. Het ruime terras aan de voorzijde van de groepsaccommodatie biedt bij mooi weer genoeg plaats aan alle gasten.

Impressie:


 

Landgoed Brunssheim, investeer mee

Op Landgoed Brunssheim wordt een nieuwe groepsaccommodatie ontwikkeld. Deze groepsaccommodatie wordt op een prachtige ruime kavel gebouwd en is voor zowel 12 als 24 personen.

Investeer mee
Bij EuroParcs heeft u de mogelijkheid om mee te investeren in deze accommodatie. Zo kunt u zorgeloos genieten van de uitstekende verhuuropbrengsten. Neem voor meer informatie contact met ons op voor het maken van een afspraak. Onze aankoopadviseurs vertellen u graag meer over de (investerings) mogelijkheden.

Bel mij terug

Wilt u gebeld worden door een van onze adviseurs?

Bel mij terug
Vraag een brochure aan

Wilt u meer informatie ontvangen over onze parken?

Aanvragen